Over ons

 
Hallo Bikers,
 
Motorcamping The Big Oaks is een echte Motorcamping. De camping ligt in Ruinerwold, een dorp in de Nederlandse provincie Drenthe, behorende bij de gemeente De Wolden. Ruinerwold is centraal gelegen ten opzichte van de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel. 
 
De centrale ligging staat garant voor mooie motorritten. Vanuit The Big Oaks kunt u prachtige trips rijden door het Drents/Friese Wold, de Weerribben/Giethoorn of de Sallandse heuvelrug. We zitten maar twintig minuten rijden van het TT circuit in Assen. En als u even niet motor kunt of wilt rijden, is hier veel natuur voor mooie wandelingen. 
 
The Big Oaks beschikt over twee ruime velden. U kunt hier met uw eigen tent kamperen. Er staan ook een aantal blokhutten en eventueel een tent met bedden voor u klaar. In de boerderij hebben we nog een B&B-kamer. Wat slapen betreft, wij denken graag met u mee. Daarnaast hebben we een gezellige huiskamer en buiten een grote overkapping waar u kunt vertoeven. Als het weer wat minder is, zetten we de houtkachel aan. 
 
Na een lange motorrit wilt u niet zelf voor uw eten zorgen. The Big Oaks beschikt over een keuken waar wij een buffet als daghap voor u bereiden of we verzorgen een barbeque. Het ontbijt is bij de prijs voor een overnachting inbegrepen. Dit geldt overigens ook voor het gebruik van het sanitair. 
 
Tot slot. Een ding staat op The Big Oaks voorop en dat zijn de rijders, de motoren en de daarbij behorende gezelligheid. U kunt met ons alles bespreekbaar maken en wij proberen daar een oplossing voor te vinden. 

 Tot ziens op de The Big Oaks.